[email protected]

+389 78 71 88 72

Gemini Production
...everything is possible...

Video services

Снимање на настани, реклами, видео спотови

      Снимање со дрон во 4K резолуција и/или камера за настани, реклами, видео спотови и било каква друга намена.

      Основна цена:
      - 1500 денари до два (2) часа снимање со камера. 
      - 3000 денари до еден (1) час снимање со дрон, со можност за 4K резолуција.
      Попусти за снимање во поголем обем или за пакет услуги.


      За дополнителни информации, како и за проверка на слободен термин, јавете се на нашиот телефон 078 / 71 88 72 или напишете ни порака на мејл адресата [email protected]
Join our newsletter
Name
Email
Subscribe
Запишете се во нашата листа на мејл адреси за да добивате редовни информации за нашите понуди, попусти и новости!