[email protected]

+389 78 71 88 72

Gemini Production
...everything is possible...

Video services

Професионална обработка и монтажа на Вашето видео со ефекти, транзиции, текстови, елементи, слика во слика

      Оваа услуга се состои од обработка и монтажа на:
      - Реклами & презентациони видеа и/или слајд шоу за Вашиот бизнис, производ, понуда, услуга или било која друга намена за tv, youtube, facebook, twitter, vimeo и други веб страници и/или социјални мрежи,
      - Видео лекции (Tutorials),

      - Видео честитки по било кој повод,
      - Screen capture видео за Вашите потреби,
      - Продукција и обработка на караоке верзија од Вашата песна или било која песна по Ваш избор,

      - било каква друга намена.
      Кликнете на галеријата за да ги разгледате примерите.

      Јавете се за најдобра цена!

      Пред да порачате, јавете се на нашиот телефон 078 / 71 88 72 или напишете ни порака на мејл адресата [email protected], заради консултација за моменталниот обем на нарачки, рокот за обработка на Вашата фотографија, цената, начинот на плаќање и слично.
Join our newsletter
Name
Email
Subscribe
Запишете се во нашата листа на мејл адреси за да добивате редовни информации за нашите понуди, попусти и новости!