[email protected]

+389 78 71 88 72

Gemini Production
...everything is possible...

Audio services

Озвучување на Вашиот настан
(семинари, презентации, конференции, забави, детски родендени, детски приредби, школски приредби, патронати и слично)

      Услугата се состои од изнајмување на професионално озвучување со кристално чист и стабилен звук, за Вашиот настан по било кој повод (семинари, презентации, конференции, забави, детски родендени, детски приредби, школски приредби, патронати и слично).
      Опремата се состои од: звучници Yamaha 2х700W, миксета со појачало Yamaha EMX, микрофони Shure и безжичен микрофон LD Systems, сталки за микрофони и звучници Adam Hall.
      Цена на услугата: 1500 денари (начини на плаќање: во кеш со фискална сметка или на фактура). Во цената се вклучени сите трошоци за транспорт и монтажа на озвучувањето минимум еден час пред започнувањето на настанот, транспорт и демонтажа по завршувањето на настанот. Доколку локацијата е надвор од Скопје, се наплаќа плус за патни трошоци.
      Дополнителни услуги во пакет со озвучување на настанот:
- Фотографирање и/или снимање на настанот со DSLR камера: 1000 денари,
- Проектор со платно за проектирање: 800 денари,
- Лед телевизор 109 см: 600 денари,
- DJ ласер и рефлектор: 600 денари,
- Снимање со дрон во 4K резолуција: 2000 денари до еден час,
- Обработка на фотографија и снимен материјал: по договор, во зависност од обемот.
      За дополнителни информации, како и за проверка на слободен термин, јавете се на нашиот телефон 078 / 71 88 72 или напишете ни порака на мејл адресата [email protected]
Join our newsletter
Name
Email
Subscribe
Запишете се во нашата листа на мејл адреси за да добивате редовни информации за нашите понуди, попусти и новости!