[email protected]

+389 78 71 88 72

Gemini Production
...everything is possible...

Photo services

Фотографирање на настани, производи
и било каква друга намена

      Услугата се состои од фотографирање со DSLR камера и/или со дрон.
     
      Основна цена:
      - 1500 денари до два (2) часа фотографирање со DSLR камера. 
      - 3000 денари до еден (1) час фотографирање со дрон.
      Попусти за фотографирање со поголемо времетраење или за пакет услуги.
     
      За дополнителни информации, како и за проверка на слободен термин, јавете се на нашиот телефон 078 / 71 88 72 или напишете ни порака на мејл адресата [email protected]

      Дел од портфолиото на извршени фотосесии:
     
      - Long M - Fast Food Restaurant in Skopje (кликнете тука за пристап до Галеријата)
      - Atelier 19 / Атеље 19 (кликнете тука за пристап до Галеријата)
      - Naumovski Apartments Skopje / Наумовски апартмани Скопје (кликнете тука за пристап до Галеријата)


  1. Managing Director
  2. Managing Director
  3. Managing Director
  4. Managing Director
  5. Managing Director
  6. Managing Director
  7. Managing Director
Join our newsletter
Name
Email
Subscribe
Запишете се во нашата листа на мејл адреси за да добивате редовни информации за нашите понуди, попусти и новости!