[email protected]

+389 78 71 88 72

Gemini Production
...everything is possible...

Photo services

 1. Managing Director
 2. Managing Director
 3. Managing Director
 4. Managing Director
 5. Managing Director
 6. Managing Director
 7. Managing Director
 8. Managing Director
 9. Managing Director
Акцентирање на колорни делови на Вашата фотографија со претходна обработка во монохром/црно-бела верзија

      Со овој вид на обработка на фотографијата се добива ефект на ставање колорен акцент на дел од фотографијата кој сакате да го нагласите, без разлика дали се работи за назив на фирма, билборд со реклама, производ, услуга, уметност или едноставно ефект кој ќе го нагласи Вашиот лик, очи, стил, добро помината вечер со пријателите, моменти од венчавка или друга свеченост и слично. 
      Кликнете на галеријата за да ги разгледате примерите.

Отстранување на позадина од Вашата фотографија и вметнување нова позадина по Ваша желба

      Со овој вид на обработка на фотографијата се отстранува позадината и останува само делот од фотографијата кој ќе го одберете. Со оваа услуга добивате два фајла. Еден со комплетно нова позадина/околина која ја сакате, и плус ја добивате фотографијата како транспарентен PNG фајл, спремна за понатамошно нејзино вметнување со било каква друга позадина.
      Кликнете на галеријата за да ги разгледате примерите.

    
 1. Managing Director
 2. Managing Director
Отстранување на непожелни делови од Вашата фотографија и претопување на тој дел со околината од фотографијата

      Сигурно некогаш Ви се случува да направите речиси перфектна фотографија, но некој предмет, објект или личност кои се појавуваат на неа, го расипуваат впечатокот или пак едноставно не сакате да се појавуваат во фотографијата. Со овој вид на обработка на фотографијата се отстранува токму тој непожелен дел, а празнината прецизно се претопува со околината од фотографијата.
      Кликнете на галеријата за да ги разгледате примерите.
 1. Managing Director
 2. Managing Director
Останати услуги во обработка на Вашите фотографии

      - Фокусирање и изострување на замаглени фотографии или делови од фотографии,
      - Нагласување на делови преку замаглување на околина,
      - Стотици ефекти за претворање на фотографијата во уметничко дело,
      - Поставување дигитални рамки или вињети,
      - Максимизирање на големина на фотографија без губење во квалитет,
      - Клонирање, мултиплицирање на делови во фотографијата,
      - Поставување на текст во фотографија,
      - Обработка на слики за социјални мрежи,
      - Кавери и профилни за јутуб, фејсбук, твитер, инстаграм...
      - Гифови,
      - и уште многу повеќе.

      Цената на фото услугите е во зависност од обемот и видот на обработка.
      Можност за долгорочна соработка со заинтересирани.
     

      Пред да порачате, јавете се на нашиот телефон 078 / 71 88 72 или напишете ни порака на мејл адресата [email protected], заради консултација за моменталниот обем на порачки, рокот за обработка на Вашата фотографија, цената, начинот на плаќање и слично.

Join our newsletter
Name
Email
Subscribe
Запишете се во нашата листа на мејл адреси за да добивате редовни информации за нашите понуди, попусти и новости!