[email protected]

+389 78 71 88 72

Gemini Production
...everything is possible...

Audio services

Ваша Караоке забава на опрема
за професионален музички настап

      Организација на Ваша Караоке забава по било кој повод (роденден, тим билдинг со колегите, годишнина, свадба, дипломска, матурска, моминска и ергенска вечер, детски роденден или забава без посебен повод), во кафе бар, ресторан, Вашиот двор/дом или било која локација по Ваш избор.
      Пеењето е на опрема како за професионален пеачки настап (не е основна домашна или детска караоке опрема), и се состои од: звучници и миксета со појачало Yamaha, микрофони Shure, сталки за микрофони и звучници Adam Hall, лед телевизор Telefunken 109 см и преносни компјутери. Во текот на целата забава сте придружувани со караоке DJ (KJ), со избор од преку 30 илјади високо квалитетни студиски караоке инструментали со текст (најголемите странски и екс-ју хитови).
     
      Цена на услугата: 2900 денари (начини на плаќање: во кеш со фискална сметка или на фактура). Во цената се вклучени сите трошоци за транспорт и монтажа на опремата минимум еден час пред започнувањето на забавата, транспорт и демонтажа по завршувањето на забавата и секако реализација на самата забава од страна на Караоке DJ. Доколку локацијата е надвор од Скопје, се наплаќа плус за патни трошоци.
      За дополнителни информации, како и за проверка на слободен термин, јавете се на нашиот телефон 078 / 71 88 72 или напишете ни порака на мејл адресата [email protected]
Join our newsletter
Name
Email
Subscribe
Запишете се во нашата листа на мејл адреси за да добивате редовни информации за нашите понуди, попусти и новости!