[email protected]

+389 78 71 88 72

Gemini Production
...everything is possible...

Audio services

Аудио нарација (Voice Over) за радио и видео реклами, или било каква друга намена, на македонски и англиски јазик

      Услуга која се состои од аудио нарација (Voice Over) за:
- радио и видео реклами (кратки и интензивни или подолги презентациони),
- најави,
- аудио рецепти,
- телефонска секретарка, порака на чекање и пораки за добредојде,
- аудио книги и раскажување,
- аудио читање за родендени, венчавки, испраќање во пензија и слично,
- туторијали и тим билдинг,
- читање на вести, временска прогноза и друга аудио програма,
- аудио реклами за апликации за смартфони, видео игри,
- нарација на документарци, синхронизација на играни филмови или серии, филмски трејлери, интерпретација на ликови од цртани филмови, 
- било каква друга намена за на интернет, социјални мрежи, радио или телевизија.
      Оваа услуга доаѓа во пакет со бесплатна оригинална авторска позадинска музика по Ваш избор во зависност од потребите.

      Пред да порачате, јавете се на 078 / 71 88 72 или напишете ни порака на мејл адресата [email protected], заради консултација за моменталниот обем на порачки, рокот за обработка на Вашата аудио нарација, цената, начинот на плаќање и слично.
Оригинална авторска музика, аранжмани, мелодии, песни и текстови на македонски и англиски јазик

      Оваа услуга се состои од:

- Продукција на оригинална авторска музика по нарачка, за било каков аудио или видео проект и било каква намена,

- Продукција на оригинални авторски песни со музика, текст, аранжман и мелодија, по нарачка или по избор.

      Пред да порачате, јавете се на нашиот телефон 078 / 71 88 72 или напишете ни порака на мејл адресата [email protected], заради консултација за моменталниот обем на порачки, рокот за обработка на Вашата нарачка, цената, начинот на плаќање и слично.

Линк до дел од понудата:   https://www.fiverr.com/niko_la

Останати услуги во областа на аудио инженеринг

      - Снимање & едитирање на аудио - инструменти и вокал (recording & editing),
      - Миксање & мастерирање (mixing & mastering).

       Пред да порачате, јавете се на нашиот телефон 078 / 71 88 72 или напишете ни порака на мејл адресата [email protected], заради консултација за моменталниот обем на порачки, роковите за обработка, цената, начинот на плаќање и слично.
Join our newsletter
Name
Email
Subscribe
Запишете се во нашата листа на мејл адреси за да добивате редовни информации за нашите понуди, попусти и новости!