[email protected]

+389 78 71 88 72

Gemini Production
...everything is possible...
  1. Audio
    Караоке, DJ или бенд за Вашата забава, озвучување на настани, аудио реклами, оригинална авторска музика и песни со текст, продукциски услуги...
  2. Photo
    Фотографирање на настани, производи или било кој друг повод со DSLR камера или со дрон, обработка на фотографии, припрема за социјални мрежи...
  3. Video
    Снимање со камера или дрон во 4K резолуција за било каков повод, монтажа и обработка на материјали, видео спотови, реклами, презентации...
Gemini Production
Верен пријател на Вашето аудио, фото и видео
    Ние Ви нудиме услуги од аудио, фото и видео продукција, преку кои ќе можете со професионално аудио и/или видео да ја објавите Вашата понуда на сите интернет социјални мрежи, радио или ТВ.
    Преку нашите услуги создадете сопствено портфолио, презентација, видео реклама, видео спот или аудио реклама. Објавете на социјалните мрежи прекрасна слика или видео со авторска музика, или испратете несекојдневна аудио, фото и видео честитка по било кој повод.
    За Вашиот настан (роденден, семинар, дипломска, матурска, тим билдинг, прослава, патронат, презентација или за било кој друг повод) Ви нудиме изнајмување на професионално озвучување со микрофони, проектори, осветлување, фотографирање и снимање, како и организација на караоке забава, DJ, изведувачи или бендови.
    За повеќе информации кликнете на линковите од менито погоре...
 
    Јас сум Никола Нацев, Gemini Production,
    и Ви ветувам љубезност и квалитетна услуга.

    Ви благодариме што ја посетивте нашата страница...

    Gemini Production
Join our newsletter
Name
Email
Subscribe
Запишете се во нашата листа на мејл адреси за да добивате редовни информации за нашите понуди, попусти и новости!